Termékeink

Tekintse meg termékeinket

Protektorok energia elnyelő habok

A legmagasabb műszaki és biztonsági előírásoknak megfelelően kifejlesztett nagy értékű motoros ruhákba beépítésre kerülő ütésenergia elnyelő speciális fejlesztésű védőelemek gyártása történik több éve.

Hangszigetelő habok

Magyar és EU partnereink számára gyártunk talpakat a megrendelő által biztosított szerszámokkal vagy saját fejlesztésű modelleket is ajánlunk.

A rendelkezésre álló géppark lehetővé teszi férfi, női, gyerek cipő és papucs talpak, talpbetétek gyártását.

Csípővédők

A szigorú EU követelményeknek megfelelő textil fedésű speciális poliuretán csípővédő egyedüli magyar gyártója a Kalló-Plast Kft. Beszállítóként a leghíresebb nyugat- európai orvosi segédeszköz forgalmazóinak partnere.

Hátvédők

A cég több Nyugat-európai vállalatnak gyárt több éve motoros ruhákba hátvédőket különféle méretekben és stílusokban.

Munka és munkavédelmi cipők

A cég által gyártott munkacipők hosszú évek fejlesztési és gyártási tapasztalatai alapján kerültek kialakításra. A kényelem mellett a jó minőség és a nagy igénybevétel melletti hosszú élettartam a fő szempont.

A munkavédelmi cipők szabvány szerinti minősítését a BIMEO Kft. tanúsítványai garantálják.

A törvényi előírások szerint a minősítéssel rendelkező cipők költségként elszámolhatók abban az esetben, ha a vállalkozás a dolgozói számára vásárolja.

Szabadidő cipők

A Szabadidő cipők direkt habosított eljárással, bőrből készülnek, viszonylag alacsony áruk ellenére lábegészségügyi és gyártási technológiai szempontból felveszik a versenyt a világmárkának számító termékekkel.

Talpak, talpbetétek

Magyar és EU partnereink számára gyártunk talpakat a megrendelő által biztosított szerszámokkal vagy saját fejlesztésű modelleket is ajánlunk. A rendelkezésre álló géppark lehetővé teszi férfi, női, gyerek cipő és papucs talpak, talpbetétek gyártását.