Rólunk

Kalló-Plast

Cég bemutatkozása

Kalló-Plast Kft. bemutatása

A Kalló-Plast Kft. egy családi vállalkozás mely 11 éves múltra tekinthet vissza (jogelődje, a HSN Plusz Bt. 2006-ban indult) és fő tevékenysége a poliuretánból készülő legkülönbözőbb termékek gyártása.

A társaság indulásától kezdve folyamatosan fejlődik, minden évben növelte az alkalmazottak létszámát, árbevételét és eredményét. Jelenleg a foglalkoztatottak létszáma 40 fő és árbevétele 700 millió HUF felett van. A társaság pénzügyi helyzete stabil. Nagy nemzetközi cégeknek történő beszállításokból adódik a főbb árbevétel.

A telephely Cegléd Fűtőház u.11 szám alatt van, ahol megtalálható a cipő mintaboltunk. A termelés a 2 szintes 2×1500 m2-es felújított csarnokban folyik.

A technológia a poliuretán feldolgozás széles skáláját öleli át, a 22 SH00 lágy integrál haboktól a viszkoelasztikus rendszereken át a kemény duromerek-ig. Az összes gép PLC vezérlésű, magas nyomású PU habosító gépből 4db-al, alacsony nyomásúból 1 db-bal rendelkezünk.

Három körasztal áll rendelkezésre 78 szerszámhordozóval, valamint 18 különálló szerszámhordozó. A termelésben alkalmazott ipari robotok számát, a jelenlegi 4 darabról folyamatosan növeljük.

Több évtizedes direkt habosított cipőgyártási tapasztalatra építve folytatódott a saját márkanév alatti magas színvonalú gyermek és felnőtt sportcipők gyártása. Jelenleg a vállalkozás minősített munkavédelmi lábbeliket is gyárt direkt habosított technológiával.

A munka- és munkavédelmi cipők vevői között megtalálható több hazai multinacionális cég, valamint sok kis és középvállalkozás szerteágazó szolgáltatási.

A vállalkozás fokozatosan felkészült ipari kész és félkész poliuretán termékek gyártására, amelyben a folyamatos kutatás fejlesztési tevékenységnek és kísérletezéseknek az eredményeként egyre több felhasználási területre gyárt termékeket.

Több éve folyamatosan fejlődik a motoros ruhákban használt ütésenergia elnyelő termékek un. protektorok vagy ízületvédők gyártása Európai Uniós megrendelések alapján.

Az egészségügyben használatos csípővédő termék gyártása egyre bővülő mértékben történik Nyugat-európai megrendelésekre.

Új ipari felhasználásra kifejlesztett termék az építőiparban elsősorban a burkolók által használt térdvédő.

Az IMC technológia is alkalmazásra kerül például az egészségügyben használatos különböző nagy értékű orvosi berendezések poliuretán alkatrészeinek gyártásánál. A vállalkozás törekszik arra, hogy maximálisan megfeleljen a vevői elvárásoknak, folyamatosan fejlesztéseket hajt végre a vevők igényei szerint, együttműködik a termékek gyártószerszámainak tervezésében, gyártásában és a szerszámok tesztelésében. Vállalkozik a technológiák kialakítására és az üzemszerű gyártás megszervezésére kis és nagy szériák esetében egyaránt.

A cégnél ISO 9001-es minőségbiztosítási rendszer működik.

Fő erősségeink a megbízhatóság, pontosság, versenyképes árak, rugalmasság és a folyamatos fejlesztések.

Naár Családi Pincészet
Naár Családi Pincészet
Naár Családi Pincészet